Förverkliga

Dina Drömar!

WordPress hemsida

Skapa en hemsida som syns för att kunna marknadsföra din verksamhet.

Strategi för innehållet

Skapa ett innehåll – berätta vad du gör och få din röst hörd. Skapa relationer och hitta din berättelse. Hur når du ut till din målgrupp?

Din tid är dyrbar

Hur ska min hemsida se ut och hur når jag ut med mitt budskap? WordPress fungerar i vissa lägen, men kan kännas övermäktig ibland. Att hitta inspiration för att skriva på sociala medier kan vara tufft. Lägger du mer tid på att fundera på hur din hemsida borde se ut och hur du ska beskriva vad du gör istället för att faktiskt göra din hemsida?

Dina pengar är viktiga

Programvaror och hjälpmedel som inte löser dina problem kan medföra att du förlorar pengar i onödan. Inget premiumkonto löser dina digitala behov om du inte har rätt strategi.

Tjäna pengar på det du brinner för

Vill du ha din hobby som ditt jobb? Få strategier för att nå ut till din målgrupp.

Få frihet i vardagen

Tillsammans skapar vi klarhet och struktur för att underlätta så långt det är möjligt. Lev ditt liv på dina villkor, få tid för familj och vänner, skapa glädje i vardagen – tack vare din verksamhet.

Hur arbetar vi tillsammans?

Du och ditt företag får en hemsida och/eller strategi för dess innehåll via tre enkla steg:

=

Steg 1

Skicka ett meddelande där du kortfattat beskriver ditt företag och dina behov.

=

Steg 2

Jag skickar tillbaka ett idéförslag, ett kostnadsförslag och en tidsram.

=

Steg 3

Vi kommer överens om ett startdatum och sedan kör vi gång!

Vad behöver ditt företag?

En hemsida som sticker ut

  • flexibel och anpassningsbar hemsida (WordPress)
  • nyhetsbrev/optimera hur du lockar kunder
  • integration med sociala medier
  • mobilanpassad hemsida
l

Innehållsstrategi för sociala medier

  • inställning och optimering av Facebook-sidor
  • strategi för innehåll (vad är lämpligt för olika plattformar)
  • uppdateringsbar kalender
  • lathund och praxis

Vad behövs innan vi börjar?

Är det svårt att förklara vad du egentligen gör och vara konsekvent med vad ditt företag står för?

Svara på tio enkla frågor – så här kan du förtydliga ditt budskap.

Några ord från mina kunder

“Andreia skapade hemsidan till vår dansskola, och vi är mycket nöjda med arbetsprocessen och slutresultatet. Hon har varit superprofessionell i det sätt hon levererar och hon coachade oss så att hemsidan visar vilken stämning vi har i vår skola och den har anpassats till vår utvecklingsplan. Vi förbereder redan vårt nästa projekt med henne.”

Elodie Labonne, Danslärare på World Dance Company

“Andreia byggde min hemsida på några dagar. Hon var professionell, hade tålamod, höll mig uppdaterad och vägledde mig genom alla steg som krävdes. Resultatet är en lyckad hemsida för min design-verksamhet. Jag rekommenderar verkligen Andreia, hon känner starkt för sitt jobb och hennes arbete håller hög kvalitet.”

Bianca Opris, Designer på OprisB Designs

“Andreia är vänlig och professionell. Hon har en intuitiv känsla för design och hur dess olika element samverkar med text och bild. Hon verkade nästan kunna läsa mina tankar inför de ändringar jag ville ha på min hemsida. Det har varit ett nöje att arbeta med henne, och jag vill gärna sprida vidare hur bra hon är för andra som vill använda hennes kunskaper.”

Nancee-Laetitia Marin, Editor på The Language Agent

“Det har varit fantastiskt att arbeta med Andreia. Hon har hjälpt mig optimera min hemsida och har varit en idéspruta för att få företaget att utvecklas. Det har känts bra med en riktning som är vettig och sund. Tack!”

Kresta Glaser, Health Coach

Några ord om mig

År 2015 befann jag mig på ett fint kontor i centrala Göteborg mellan 8 och 17. Då arbetade jag i finanssektorn och fastän jag trivdes där och var bra på mitt jobb, visste jag att det inte var min plats i livet.

Jag tog chansen att flytta till en större stad och börja ett nytt liv. Men det jag trodde var ett smart drag, visade sig bli en av de mörkaste perioderna i mitt liv.

När jag till slut hade återhämtat mig insåg jag att mitt självklara syfte är att hjälpa andra företagare förbi de hinder som stoppar dem.

När jag startade min verksamhet hoppades jag kunna hjälpa så många entreprenörer som möjligt att få ut sina verksamheter online.

Det är lättare än du tror att göra ditt bästa! Om du behöver en hemsida som ger dig kunder och inte bara besökare, och hjälp att hitta en strategi för vad ditt budskap ska innehålla – då är du på rätt plats! Välkommen! Ska vi sätta igång?

Få en Offert

5 + 4 =

Föjl mig

Läs min blogg.

Go back to the main site.

©2019 Andreia Olaru

Pin It on Pinterest